U bevindt zich hier:

Samenwerking andere juridische dienstverleners

Onze samenwerking met andere kantoren en dienstverleners biedt ons de mogelijkheid om snel te schakelen en - indien de situatie daarom vraagt – een van onze samenwerkingspartners in te zetten om de klantbehoefte effectief in te vullen. Deze samenwerkingsverbanden verbreden onze blik en bieden ons ingangen om bij vraagstukken die zich op het grensvlak van diverse vakgebieden bevinden kort even te sparren en input te vragen en indien nodig via onze partners complementaire diensten aan te bieden. Hier plukken onze klanten uiteraard de vruchten van.

Strategische alliantiepartner Corvers Procurement Services logo.png

Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten heeft reeds sinds het begin van haar bestaan (2000) een strategische alliantie met Corvers Procurement Service BV - een juridisch advieskantoor in het (Europese) aanbestedingsrecht. Het kantoor is één van de meest vooraanstaande juridische kantoren gespecialiseerd in aanbestedingsrecht in Nederland. De jarenlange onderlinge nauwe samenwerking en kennisuitwisseling heeft zich in de praktijk al vele malen zeer waardevol en nuttig bewezen, met name voor onze klanten.

Bartels | ABC  bij uitvoeringsgeschillen na aanbesteding Bartels_ABC_logo.jpg

Niet zelden ondervinden aanbestedende diensten problemen in de uitvoering van een overeenkomst en steeds vaker wordt daarbij – ter voorkoming van een gang naar de rechter – de hulp ingeroepen van een mediator. Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten heeft een samenwerkingsverband met Bartels |ABCDeze samenwerking biedt o.a. de mogelijkheid voor onze cliënten om problemen die ontstaan bij de uitvoering van overeenkomsten na aanbesteding via mediation op te lossen.