U bevindt zich hier:
  • Dienstverlening

Ondersteuning van inschrijvers en aanbestedende diensten

Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten zet zich in voor zowel ondernemingen als aanbestedende diensten. Onze uitgebreide, specialistische praktijkervaring maakt het mogelijk de verwachtingen van onze cliënten, ook bij uiterst ingewikkelde aanbestedingsvragen, waar te maken. Onze advisering kenmerkt zich door een praktische benadering van de aanbestedingsregels met aandacht voor de commerciële en economische belangen van onze cliënten.

Aanbestedingsgeschillen

Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten heeft ruime ervaring in het voeren van juridische procedures in aanbestedingsgeschillen voor de burgelijke en bestuursrechter, als ook bij de Raad van Arbitrage voor de bouwbedrijven. Voor meer informatie over de ondersteuning bij aanbestedingsgeschillen klik hier.

Ondersteuning bij aanbestedingen

Wilt u als inschrijver of aanbestedende dienst laten onderzoeken of een bepaalde opdracht aanbesteedt moet worden / aanbesteed had moeten worden? Wilt u een juridische check op uw inschrijving? Of bent u een aanbestedende dienst en wilt u een juridische check op uw aanbestedingsdocument, juridische ondersteuning bij het beantwoorden van de vragen in de Nota van Inlichtingen of bij het opstellen van de afwijzings- en gunningsbrieven? 
Juist ook tijdens het aanbestedingstraject kunnen we u ondersteunen. Daarmee kan het risico op klachten of procedures aan het eind van de aanbesteding aanzienlijk verkleind worden. 
Ten behoeve van juridische advisering en de begeleiding van aanbestedingsprocedures door aanbestedende diensten is een strategische alliantie gesloten met Corvers Procurement Services BV.    

Workshops en incompany trainingen aanbestedingsrecht

Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten geeft met regelmaat workshops en incompany-trainingen aan ondernemingen, brancheorganisaties en aanbestedende diensten. In deze workshops en trainingen krijgen de deelnemers aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden een goed beeld van het aanbesteden van en het succesvol en efficiënt inschrijven op overheidsopdrachten. Ook worden regelmatig presentaties en cursussen bij landelijk georganiseerde congressen gegeven.
Voor meer informatie over trainingen, workshops en kennis-sessie klik hier.