U bevindt zich hier:
  • Home
  • COVID-19 - Corona mededeling

Mededeling  COVID-19  -  Corona

COVID-19-image.pngAan onze gewaardeerde cliënten, zakenrelaties en anderen,

Het dagelijks leven van eenieder is de afgelopen periode op z’n kop gezet door de pandemie van het coronavirus (COVID-19) – zowel privé als zakelijk. Wereldwijd worden vergaande gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen. Op dit moment is alles anders.

We verzekeren u dat we ons blijven inzetten om onze cliënten de best mogelijke service te bieden. Binnen Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten, waar mensen centraal staan, nemen we geen risico's met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van onze mensen, cliënten, zakenrelaties, hun families en de samenleving als geheel. Ons kantoor zal daarom alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen en de richtlijnen van de overheid en het RIVM worden streng nageleefd.

  • Al onze medewerkers werken vanuit huis tenzij er dringende redenen zijn om dit niet te doen. Het secretariaat zal elke dag wel bezet zijn en ons kantoor is telefonisch gewoon bereikbaar. Onze IT-infrastructuur is zo opgezet dat er veilig op afstand kan worden gewerkt. De vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van e-mail en documenten is gewaarborgd.

  • Overleggen worden via telefoon of via andere middelen georganiseerd.

  • Geplande events als trainingen worden uitgesteld of anders georganiseerd (via webinars / videoconferentie).


We hebben er vertrouwen in dat we ook de komende tijd op een betrouwbare en succesvolle wijze onze cliënten kunnen blijven ondersteunen.

Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben dan kunt u ons zoals gewoonlijk benaderen via het kantoornummer (073 614 8000) of rechtstreeks bij de advocaten (u vindt hun contactgegevens op deze webpagina).

Wij wensen u en uw naasten een goede gezondheid